Om oss

Lia Trening åpnet oktober 2016 sentralt på Holmlia senter. Bak initiativet er 4 lokale brødre, født og oppvokst på Holmlia. Lenge gikk de rundt og var misfornøyde med hvordan forholdene var på treningssentrene i området. Perfekte lokaler dukket opp og jobben med å skape bydelenes beste treningssenter begynte.
Vi er et moderne og flott treningssenter på 1300 m2. Lokalene våre er lokalisert over Kiwi på Holmlia Senter, og er spekket med treningstilbud rettet mot fysisk aktivitet og treningsglede.
Hos oss i Lia Trening vil du finne mennesker i alle aldre – et skikkelig familiegym!

Vi tilbyr styrke- og gruppetrening, og personlige trenere og instruktører med høy faglig tyngde som skal være med på å gi deg det aller beste utgangspunktet for å nå dine treningsmål og ønsker. For hos oss kan du komme uansett hvilket behov du har eller treningsgrunnlag, kom som du er!

Treningssenteret

Lia Trening er et fullsortiment senter med stort fokus på miljø, treningsglede, service og oppfølging. Vi er et frittstående senter, og dette gir oss muligheten til å utvikle oss etter dine behov og ønsker. For hos oss skal du føle deg hjemme og alltid ha mulighet til å få gode treningsopplevelser.
Det vi kan tilby deg er et 1300 kvm stort treningssenter med egen spinningssal, treningssal, stretch/tøye-avdeling, og helt nye utstyrsparker for kondisjon og styrke. Selve senteret har også blitt kjent for den gode ventilasjonen (luftkvalitet) med lyse og flotte lokaler sentralt på Holmlia.
Lia Trening har også lagt til rette for godt voksne medlemmer og for mennesker med nedsatt funksjonsevne (heis og god plass mellom apparatene)