Massasje & Muskelterapi

Har du vondt i muskler og ledd? Kanskje du trenger en skikkelig massasje for å løsne og nullstille kroppen?

Nå kan du endelig få hjelp med dine plager hos Lia Trening!

Sertifisert massasje og muskelterapaut Atle Molina

Vi tilbyr:

Klassisk massasje

  • Klassisk massasje er en dyptgående terapeutisk massasje som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen gir velvære. Massasjen hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer, stress, og følelsesmessige spenninger

Idrettsmassasje

  • En idrettsmassasje er litt annerledes enn klassisk massasje. Her ser vi på et spesifikt problem og massasjen tilpasses deretter. Det kan være alt fra “tunge” bein til stiv nakke. Idrettsmassasje er mer energisk og spesifikk, sammenlignet med klassisk massasje.

Muskelterapi

  • Her fokuserer vi på å løsne opp i spenninger og eliminere plager i muskulaturen. Behandlingen brukes til forebygging og behandling av muskulære plager, smerter og for å skape velvære. Spenningene kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst.

Behandlingen vil foregå i eget rom på Lia Trening, hver tirsdag mellom 16:00 – 20:00. Booking og betaling foregår i vår resepsjon og du velger fritt ledig tidspunkt i tidsrommet.

 

Betingelser
  • Booking foregår i vår resepsjon, mail eller telefon.
  • Avbestilling må foretas 24 t før, om ikke vil timen belastes i sin helhet.