Kondisjonstrening

Vi har satset på en bred og moderne kondisjonspark. Etter mye personlig utprøvning og erfaring har vi plukket ut det beste utstyret til kondisjonstrening. Alt leveres av Technogym, som blant annet har levert utstyr til hele 5 sommer OL – Mye av det samme utstyret vil du finne igjen i våre lokaler.

SKILLMILL

Skillmill er mer enn en tradisjonell tredemølle. Den har ikke motor, men har et patentert magnetisk system som sørger for motstand som du selv kan regulere med en spak. Skillmill er kurvet slik at bevegelsesmønsteret blir litt annerledes enn på en vanlig tredemølle. Skillmill er det første produktet i stand til å trene hele kroppen i en enkel løsning, fra sprint til styrke!

ELLIPSE

Excite Synchro | Et effektivt treningsapparat for  kondisjonstrening. Den er ergonomisk designet for å minimere belastningen på muskler og ledd under trening. Gjenoppretter kroppens løpeteknikk og bevegelsesmønstre for å skape en naturlig og effektiv trening.

TREDEMØLLER

Vi tilbyr tredemøller som kombinerer absolutt høyeste kvalitet og design, disse passer alle uavhengig treningsnivå:

Excite Run 1000 | Kjennetegnes ved at den er meget brukervennlig og har innovative løsninger. Den er utviklet for tøff og intensiv bruk. Den produserer mindre støy enn sammenliknbare tredemøller. Tredemøllen har en toppfart på hele 27 km/t og maksimal stigning er 18%. Kan brukes av alle.

SYKLER

Excite + Bike | Egnet for klassiske treningsøkter og rehabilitering. Syklene kommer med et bredt utvalg av forhåndsinstallerte opplæringsprogrammer for å kunne tilby deg varierte treningsmuligheter.

Psst! I spinningsalen kan står det 18 splitter nye sykler fra Technogym. Group Cycle er noe av det råeste på markedet og må prøves! For mer info se:     SPINNINGSALEN