Informasjon om Korona

Siste nytt:

 

10.05.2020

💛 Lia Trening åpner begge sentrene 15. juni! 💛
Endelig har regjeringen gitt treningsbransjen en åpningsdato, og vi gleder oss masse til å ta imot deg på trening!
Frem til 15. juni vil vi jobbe med å få på plass alle tiltak for smittevern slik at du får en trygg og god opplevelse på trening hos oss! 😄
Men! Du trenger ikke vente helt til 15. juni for å få trent med oss! Vi planlegger og organiserer nå gruppetimer utendørs her i vårt fantastiske nærmiljø. Disse timene vil komme like etter 17. mai. Mer informasjon kommer 💪
26.04.2020
Hei alle flotte Lia medlemmer! 💛
Vi har fortsatt ikke fått noen beskjed eller indikasjon fra norske myndigheter med tanke på når vi kan åpne og eventuelt hvilke pålegg som blir gitt for videre drift. Vi er like utålmodige som dere er!

Vi vil naturligvis informere dere så snart det skjer noe 🤞
Men, vi har fryst ALLE medlemskap i Lia Trening og på Lia Bad & Trening! Dere trenger ikke foreta dere noe, vi har fryst alle medlemskapene og de vil automatisk starte igjen når vi får lov av myndighetene å åpne Lia.
Vi fikk en fantastisk og svært rørende respons på vår henvendelse om dere kunne tenke dere å betale deres medlemskap selv om Lia er stengt. Veldig mange av dere sa ja til dette ❤️
Vi var, og er så takknemlige for denne responsen og mange fine tilbakemeldinger fra mange av dere – igjen tusen, tusen takk!
𝙈𝙚𝙣, i etterkant av dette har myndighetene kommet til næringslivet med tilbud om støtteordninger.
For vår del vil vi søke om støtte til å dekke deler av våre faste kostnader i perioden fra 1. april og til vi får åpnet igjen, eller til myndighetene stopper tilskuddsordningen.
Derfor så tenker vi at det er mest rettferdig, både ovenfor alle dere medlemmer og også ovenfor myndighetene – at vi fryser ALLE medlemskap så lenge vi har stengt. Vi satser på at vi vil få godkjent vår søknad og motta støtte fra myndighetene. Dere som sa ja til å støtte oss ved å la betaling for medlemskapet gå vil derfor heller ikke bli belastet.
Vi tror alle oppfatter dette som mest riktig å gjøre akkurat nå – både for hver enkelt av dere og for Lia.
Vi har snakket med en del medlemmer om dette allerede, og det er faktisk slik at noen gjerne vil støtte oss og vil betale sitt medlemskap videre. Det skal dere naturligvis få lov til – bare send oss en ny melding om dette så ordner vi det.
Ingen vet hva fremtiden bringer og skulle vi på et senere tidspunkt trenge hjelp fra dere medlemmer for å overleve, så vil vi tillate oss å spørre om dette.
Imens, ta godt vare på dere selv og de rundt dere! 💛
Vi gleder oss enormt til å treffe dere alle igjen på Lia!

15.04.2020

Den siste beskjeden fra Norske myndigheter er at alle treningssentre i Norge fortsatt må holde stengt på ubestemt tid. Det betyr at vi ikke vet når vi kan åpne våre treningssentre igjen. Alle medlemskap er satt på pause / fryst og du vil derfor ikke bli belastet medlemsavgift i perioden vi holder stengt. Så fort vi får lov til å åpne våre sentre igjen vil ditt medlemskap automatisk starte opp igjen (ikke om du har fått innvilget lengre frys på egen søknad). Vi vil oppdatere våre hjemmesider så fort vi vet noe mer. Du kan alltid nå oss på e-post hvis du har noen spørsmål: post@liatrening.no.

Informasjon fra eierne bak Lia Trening:

Kjære alle Lia medlemmer! 💛
Til tross for de utfordrende tider vi er midt oppe i, så håper vi at det står bra til med dere.
Vi savner dere alle!!
Den 12. mars stengte vi både Lia Trening og Lia Bad & Trening som et forebyggende tiltak for å begrense smitte av korona-viruset. Dette var et påbud fra myndighetene som nå er forlenget til å gjelde på ubestemt tid.
Vi Nybø-gutta, Fredrik, Christian, Daniel og Thomas, startet opp Lia Trening i oktober, 2016. I 2017 og 2018 gikk vi med skikkelige underskudd og var gjennom noen av de tøffeste tidene i våre liv. Men vi ga oss ikke og var derfor superglade når vi greide å få til et lite overskudd i 2019. Så kom Korona-viruset …
Vi legger nå ned masse arbeid for å sikre at alle våre medlemmer har et like godt tilbud å komme tilbake til når vi åpner igjen. At vi har like mange blide og serviceinnstilte ansatte på jobb neste gang du kommer på trening. At vi kan tilby like høy kvalitet på renhold på sentrene, og at vi kan ha like høyt vedlikehold på alt utstyret du benytter deg av på senteret.
Mange har det vanskelig, både med sykdom og sannsynligvis også økonomi. Det er ikke slik at det er synd på oss – vi er friske og oppegående, og vi jobber knallhardt for at ditt kjære Lia også er her når stormen legger seg.
Under ser du en liten påskehilsen fra Fredrik & Christian. Her kan du også se litt hva vi holder på med mens vi har stengt 🙂