Hijama Kopping Terapi

Hva er Hijama/Våtkopping terapi?

Hijamaterapien vi tilbyr er i utgangspunktet beregnet for kvinner.
Hijama kopping er en eldre natur medisinsk teknikk som benytter seg av vakuum lokalt på hudens overlate for å bedre sirkulasjon, øke muskelavslapping, frigjøre vev fra toksiner og avfallsstoffer. Koppen brukes til å trekke ut stagnert og syrefattig blod for å kvitte seg med det, som befinner seg i muskel, vev og organ. Koppen blir brukt til å skape et vakuum for ansamling av dette før behandleren gjør små overfladiske hudsnitt og trekker ut via vakuumet i koppen. Dette er en smertefri behandling.

Tørrkopping

Ved tørrkopping terapi stimuleres blodsirkulasjonen av vakuumet, masseres og føres til et bestemt område/punkt. Derifra tillater vi kroppens naturlige prosess til å kvitte seg med dette gjennom kroppens naturlige utløpsmetoder. Vakuumet hjelper vev til å frigjøre toksiner og metabolske avfallsstoffer.

Koppingmassasje

Koppingmassasje gjennomføres ved bruk av 1-2 trinns vakuum under koppen for å så føre koppen i lag med de ulike muskelgruppene. Sirkulære og langsomme bevegelser som bidrar til økt blodsirkulasjon, løsner spenthet og har en avslappende effekt.

Hvem kan ikke utføre Hijama/Kopping terapi?

  1. Barn under 16 år og gravide.
  2. Hemofili blødersykdom.
  3. Bløder med smittsom blodsykdom.
  4. Brukere av blodfortynnende medisiner slik som eksempel men ikke begrenset til:

Dabigatran (Pradaxa) | Rivaroksaban (Xarelto) | Apiksaban (Eliquis) | Edoksaban (Lixiana) | Warfarin (Marevan, Warin Orion)

Forhør deg alltid med lege dersom du er usikker.

PRISER OG HVORDAN BESTILLE TIME:

 

Timer kan enkelt bestilles i resepsjonen eller ved å sende en epost til behandling@liatrening.no


Pris Hijama/Våtkopping terapi:

 750,-

Spørsmål om Hijamaterapi?

Ta kontakt med vår terapeut på behandling@liatrening.no