Bedrift

Gi dine ansatte muligheten til å prestere!

Lia Trening er bydelens beste treningssenter, og vi har mulighet til å tilby dine ansatte trening på et senter med et bredt spekter av gruppetimer, helt ny utstyrspark og freshe lokaler. Vi har det som skal til for at nettopp dine ansatte lykkes!
Trening i seg selv er en gode de ansatte setter pris på, men trening har også stor innvirkning på humør, helse og prestasjoner. Vi ønsker at dine ansatte skal lykkes med trening, og vi har stor forståelse for at behovene er varierende ut i fra den enkelte medarbeider. Derfor er vi veldig opptatt av å lytte og forstå den enkelte bedrifts ønsker og behov for sine ansatte, og vi har mulighet til å skreddersy en avtale til nettopp din bedrift.

Et utvalg av hva vi kan tilby:

Personlige medlemskap betalt av arbeidstager selv (Populært)
Personlige medlemskap betalt av arbeidsgiver på samlet faktura
Personlige medlemskap med personlig trener
Egne gruppetimer – små og store grupper
Trening ute på arbeidsplassen
Massasje ute på arbeidsplassen

 

Det innebærer ingen forpliktelser å ta kontakt med oss og kartlegge hva som er best for dere. Ved inngåelse av bedriftsavtale med oss vil din virksomhet få en dedikert rådgiver som hjelper dere fra prosessen med å kartlegge behovet og videre oppfølging av treningshverdagen.
Vi har løsningen for nettopp din bedrift. Ta kontakt med Christian, vår bedriftsansvarlige, så vi kan tilpasse våre løsninger etter din virksomhet sine behov og ønsker for fremtiden!