Vi søker gruppetimeinstruktører

Vi leter etter dyktige instruktører som vil holde timer hos oss. Er det deg?

Team Lia består i dag av 10 – 15 dyktige instruktører som tilbyr flere forskjellige timer. Gruppetimer er et viktig område her på Lia og i tråd med vår satsing før Høsten/vinter 2022 søker vi derfor etter flere gruppetimeinstruktører! Vi ønsker å tilby et bredt utvalg timer og i denne omgang ønsker vi spesielt kontakt med instruktører innenfor disse kategoriene:
Styrke
F.eks: Sirkeltrening, Bootcamps, BodyPump, CoreTraining.
Behov: Dagtid og kveld hverdag + helg
Cardio
F. eks: Danstimer (vi er åpen for dine stiler og ideer), Step, Aerobic, løpetimer eller variasjoner med basis rundt kondisjon.
Behov: Alle dager
Babytrening / Mammatrening
Behov: Dagtid hverdag (her er vi åpen for innspill til konsepter)
Vi ønsker i hovedsak at du som instruktør kan vise til tidligere erfaring og vet hva som skal til for å levere gode treningsopplevelser. Vi har et behov for deg som kan begynne enten nå i sommer eller til etter sommerferien. Vi jobber allerede nå med høstplanen for 2022 men ønsker også å høre fra deg hvis du har en lengre tidshorisont. Det er en fordel om du har eget ENK som grunnlag for fakturering, men ikke et krav. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller andre innspill (også gruppetimer). Hvis du ikke har erfaring men likevel kunne tenke deg å vite mer så er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt 🙂
Kontaktinfo:
Ibtisam Hammani
Gruppetimekoordinator
Send en E-post til: ibtisam@liatrening.no