Vi søker: SERVICEMEDARBEIDER/RESEPSJONIST

Lia Trening er i vekst og derfor ser vi nå etter deg som har godt humør, stå-på-vilje og som elsker å motivere andre ved å formidle treningsglede. Du må være utadvendt, ha god serviceforståelse og være glad i å jobbe med mennesker.
Vi ønsker å være best på det vi gjør, og stiller derfor høye krav til våre medarbeidere. Du må være selvstendig, ta eierskap til arbeidsplassen og behandle alt som ditt eget. Du må heller ikke være redd for å ta et tak med vaskekosten når det trengs. Som resepsjonist er du ansvarlig for senteret når du er på jobb og du er vårt ansikt utad. Derfor trenger vi deg som kan representere våre verdier på en god måte.
Du kjenner deg igjen i følgende:
Du må være over 18 år (godt voksne personer er også hjertelig velkommen!), være ekstremt serviceorientert (rett og slett være best på kundebehandling), utadvendt og positiv, behersker norsk skriftlig og muntlig flytende, vært god kjent med bruk av PC og ha en genuin og sterk interesse for trening.
Vi trenger deg med motivasjon for å være med i teamet som skal fortsette å sørge for at Lia Trening er et av de beste treningssentrene i Oslo. Har du erfaring fra treningssenter eller servicefunksjoner for øvrig så er det flott! Vi kommer til å legge stor vekt på personlige egenskaper ved ansettelse av person.
Arbeidsoppgaver vil typisk være som følger:
  • Du betjener resepsjonen hos Lia Trening
  • Du sørger for at alle henvendelser til Lia Trening blir en positiv opplevelse
  • Du møter alle kunder med smil, positivitet og engasjement
  • Utføre renhold i henhold til renholdsplan slik at lokalene alltid er klare (rene, ryddige) for våre medlemmer.
  • Du skal gi gode råd til kunder og medlemmer
  • Forefallende kontorarbeid i tilknytning til resepsjonen.
I første omgang søker vi nå etter tilkallingsvakter. Men for de rette personene vil det raskt være mulig for deltidsstillinger i henhold til turnus (morgen, kveld, helg). Interesserte bes sende inn kortfattet søknad med CV til:
Søknad sendes:
fredrik@liatrening.no
Søknadsfrist:
Omgående. Rette personer ansettes fortløpende.