Lia stenger tirsdag 10. november.

27.11.2020 – 10:38:

LIA TRENING HOLDER FORTSATT STENGT FREM TIL 14. DESEMBER 2020 🙄
Som kjent har myndighetene forlenget de sosiale restriksjonene som medfører stengte treningssentre. Lia Trening følger naturligvis de pålegg som er mottatt fra myndighetene og holder stengt frem til  14.12.2020.
Vi har forstått det slik at dette er for å begrense mobiliteten. Dette er ikke en nedstengning av treningssentrene fordi sentrene i seg selv byr på smitte. Det er en nedstengning for å kappe sosiale møteplasser – møteplasser som man i tillegg må være mobil for å besøke. At treningssentrene har lagt ned masse arbeid i å ha et godt smittevern, også anerkjent av helsemyndighetene, er ikke bortkastet! Sentrene vil forhåpentligvis få åpne igjen på linje med de andre sosiale møteplassene. Men vi forstår at mange likevel er skuffet.
Hva gjør vi med betaling for ditt medlemskap nå når vi må stenge? 🤔
– Vi følger alltid prinsippet om at du skal betale for hva du får levert. I November belastet vi deg ¼ (25 %) av månedens medlemspris, og ikke noe for resten av måneden fordi vi hadde åpent i 10 dager. I praksis ordner vi dette ved at vi justerer autogirotrekket for deg. Du trenger altså ikke foreta deg noen ting. Sagt på en annen måte – du betaler for den perioden vi har åpent, når vi nå må stenge så betaler du ikke noe før vi åpner igjen.
Er det likevel noen medlemmer som vil støtte oss igjen i desember ved å betale ordinær medlemspris så setter vi svært stor pris på dette. Send oss en ny mail på post@liatrening.no. Tusen tusen takk for støtten! ❤️
Vi håper og tror vi får lov å åpne igjen 14. desember 2020 og ordinært trekk av medlemsavgiften blir da innført igjen.
Selv om Lia Trening er fysisk stengt så kan du allikevel komme i kontakt med oss!👇
Vi er alltid tilgjengelig for deg på epost: post@liatrening.no
Vi håper at vi kan ønske dere alle velkommen tilbake 14. desember 2020. Følg med på våre facebook og web sider for informasjon.
Imens – tusen takk for at dere er medlemmer i Lia Trening – vi setter så stor pris på dere alle sammen! Ta godt vare på dere selv og flokken deres!
Hei så lenge alle sammen. Vi savner dere allerede!
Masse hilsen fra
Team Lia