Vi søker gruppetimeinstruktører!

Vi leter etter dyktige instruktører som vil holde timer hos oss. Er du en av disse?

Team Lia består i dag av 10 – 15 dyktige instruktører som tilbyr flere forskjellige timer. Gruppetimer er et viktig område her på Lia og i tråd med vår satsing søker vi derfor etter flere gruppetimeinstruktører. Vi ønsker å tilby et bredt utvalg timer og i denne omgang ønsker vi spesielt kontakt med instruktører innenfor disse kategoriene:
Styrke (F.eks: Sirkeltrening, Bootcamps, BodyPump, CoreTraining osv)
Cardio (F. eks: Step, Aerobic, løpetimer eller variasjoner med basis rundt kondisjon)
Tidspunkt: Vi trenger instruktører til både dag & kveldstimer.
Sted: Lia Trening, Holmlia senter vei 1B
Vi ønsker i hovedsak at du som instruktør kan vise til tidligere erfaring og vet hva som skal til for å levere gode treningsopplevelser. Vi har et behov for oppstart allerede til neste sesong (August 2019), men vi ønsker også å sette opp flest mulig timer i juli. Det er en fordel om du har eget ENK som grunnlag for fakturering, men ikke et krav. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss hvis du har andre innspill til gruppetimer. Hvis du ikke har erfaring men likevel kunne tenke deg å vite mer så er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt 🙂
Kontaktinfo:
Christian Nybø
Daglig leder
Epost: christian@liatrening.no