Vi søker gruppetimeinstruktører!

Vi leter etter dyktige instruktører som vil holde timer hos oss. Er du en av disse?

Team Lia består i dag av 10 – 15 dyktige instruktører som tilbyr flere forskjellige timer. Gruppetimer er et viktig område her på Lia og i tråd med vår satsing søker vi derfor etter flere gruppetimeinstruktører. Vi ønsker å tilby et bredt utvalg timer og i denne omgang ønsker vi spesielt kontakt med instruktører innenfor disse kategoriene:
Styrke
F.eks: Sirkeltrening, Bootcamps, BodyPump, CoreTraining.
Behov: Dagtid og kveld hverdag + helg
Cardio
F. eks: Step, Aerobic, løpetimer eller variasjoner med basis rundt kondisjon.
Behov: Dagtid og kveld hverdag + helg
Spinning
Behov: Helg, lørdag og søndag
Seniortrening (60+)
Behov: Dagtid, hverdag
Babytrening / Mammatrening
Behov: Dagtid hverdag
Vi ønsker i hovedsak at du som instruktør kan vise til tidligere erfaring og vet hva som skal til for å levere gode treningsopplevelser. Vi har et behov for deg som kan begynne umiddelbart men ønsker også å høre fra deg hvis du har en lengre tidshorisont. Det er en fordel om du har eget ENK som grunnlag for fakturering, men ikke et krav. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller andre innspill (også gruppetimer). Hvis du ikke har erfaring men likevel kunne tenke deg å vite mer så er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt 🙂
Kontaktinfo:
Christian Nybø
Daglig leder
Epost: christian@liatrening.no